Casa Container cu etaj

 

Casa Container cu etaj

O casă din containere maritime poate fi o atracție pentru unele familii din Romania pentru confortul și utilitatea caselor modeste și ieftine. Noi vă prezentăm un nou model de casă din containere modulare conceput în așa fel să nu avem „spațiu mort” construit și costisitor la încălzire în perioada rece a anului.

Casa din containere cu etaj. La parter este compusă din 2 containere modulare de 9 m lungime x 2,8 m lățime. Aici avem un living de 4,5 m x 4,8 m, hol, bucătărie de 4.5 m x 2.4 m si 1 baie de 2,4 m x 1,5 m. La etaj mai avem un container de 9 m  x2,4m, 1 container de 6m x2,4 m și 1 container de 3m x2,4 m. Aici am atașat și niște schițe.

La etaj casa dispune de 3 dormitoare, 1 baie și un spațiu de depozitare, hol și casa scării. Dormitoarele sunt de 2.4 m x 4,5 m și fiecare are ieșire la terasă. Este o casă utilă și confortabilă accesibilă la preț dar mai pretențioasă și mai cochetă. Amenajarea acestei case ca în machetă prezentată  implică unele costuri suplimentare la amenajarea teraselor.

Casa Container cu etaj proiecte

Dacă aveți mai mute idei de case din containere și nu vă puteți hotărî ce proiect să alegeți noi vă ajutăm. Vă putem realiza o machetă înainte de a construi casa propriu-zisă. Astfel evitați să faceți greșeli de proiectare și nu veți regreta alegerea făcută.

Modelul prezentat mai sus este o machetă de casa din containere la care s-a lucrat atât pentru a-i da un design modern cât și pentru utilitatea spațiului de locuit.

Modele de Casa Container cu etaj  găsiți multe. Puteți alege mai multe modele și să le combinați să iasă modelul dorit de dvs.

Lasă un răspuns