Case Containere proiecte si machete

Case Containere proiecte si machete

O casă mică și modestă este dorința unei familii tinere care dorește să aibă cât mai repede propria lor locuință, fără prea multe datorii la bancă sau la rude. Dacă asta căutați sunteți exact unde trebuie. Această casă din containere are un preț mic de achiziție.

Este o casă mică și modestă din containere  în suprafață de 58 mp este ideală pentru orice familie tânără. Este compusă din 3 containere de 6m x 2,8m. Aici beneficiezi de 2 dormitoare de 3 m x 2,8 m ( unul cu baie proprie), 1 living de 4,5 x 2,8 m, 1 baie mare de 2,8 x 1,5, bucătărie de 4,5 x 2,8 m o baie mică și hol de 1,5 x 5 m.

Case Containere proiecte si machete pentru casa ta

Și cum noi românii avem nevoie de tot mai mult spațiu pe măsură ce trece timpul am creat la această casă (dacă bugetul vă permite) posibilitatea de acoperire și  mansardare. Desigur dacă iei și tu în calcul această variantă trebuie să calculezi bine ca atunci când proiectezi sistemul de încălzire să faci varianta și pentru încălzirea camerelor de la mansardă (dacă intenționezi să le folosești și în anotimpul rece).

Acoperirea și mansardarea casei îți oferă posibilitatea de a avea și o terasă și accesul la mansardă se poate face fie pe o scară exterioară (așa cum arată macheta noastră) fie printr-o scară interioară dispusă în hol (dar trebuie să calculați un hol puțin mai lat). Dacă vă interesează acest proiect ne puteți contacta, discutăm opțiunile dvs și vă creăm exact macheta cu toate opțiunile care le doriți dvs.

Case Containere proiecte si machete cu mobilier interior

Îmi place mult conceptul caselor din containere, de fapt pot spune că chiar mă fascinează datorită posibilităților multiple de așezare, a costurilor reduse și a utilității locuințelor din containere.

Dacă analizați cu atenție pozele machetei veți observa că și această machetă este „dotată ” cu mobilier tocmai pentru a vă arăta cât mai concret utilitatea acestui case cu un spațiu de locuit și după se poate observa este suficient spațiu și în dormitoare, și în băi și în bucătărie.

Atât macheta casei cât și machetele de mobilier sunt realizate la aceeași scară pentru a reda corect spațiul din interior. Dacă vrei să te convingi singur vom realiza macheta dorită de tine pentru o casă din containere. Este foarte important ca atunci când construiți o casă sau vreți să cumpărați o casă să vă informați bine și să faceți cea mai bună alegere.

Păreri de la cei care locuiesc deja în case din container veți găsi multe pe internet. Posibilitățile de izolare și eficiență energetică pentru locuință sunt foarte multe și poți avea casa dorită de tine chiar din containere maritime.

Case Containere proiecte si machete poze

 

Lasă un răspuns