Idei de case din containere modulare

Idei de case din containere modulare

Casa alcătuită dintr-un singur container de 12 metri lungime, luminoasă cu baie, dormitor, bucătărie și living. Toate sunt așezate astfel încât să ai spațiu chiar dacă acesta e limitat. Merită să faci o casă din containere modulare? Vei descoperi singur răspunsul la întrebare când te bucuri de confort și liniște la tine acasă. Deși este o soluție ieftină și uneori chiar temporară casele din containere sunt o atracție pentru mulți.

Un avantaj mare ar fi acoperișul care are suficientă suprafață pentru panouri care să asigure autonomia energetică.

Casa este luminoasă datorită celor trei uși portante din sticla și iluminarea nu constituie o problemă în acest concept.

Chiar dacă este un singur container de 12 m lungime ai tot confortul de care ai nevoie. Ești în căutarea unei soluții rapide și ieftine o casă din containere este o soluție. De obicei producătorii de case din containere îți livrează această locuință la cheie. Vei avea executate toate instalațiile și vin dotate cu toate obiectele sanitare. Unele firme au și varianta cu propunere de mobilier. Deci tu trebuie să îți aduci doar hainele și să te relaxezi când ajungi acasă. Idei de case din containere modulare vei găsi foarte multe pe pinterest. Iar dacă crezi că nu este suficient vei găsi și propuneri de planuri pentru case din containere modulare.

La noi în România dezvoltatorii de case din containere sunt la început de drum. Românii sunt sceptici și neîncrezători. Dar în alte țări chiar nordice precum Danemarca sunt firme specializate doar pe case din containere. Poți găsi cataloage bogate în planuri și randări pentru case din containere.

 

Un comentariu la „Idei de case din containere modulare”

Lasă un răspuns