Casa 4 containere modulare

Casa 4 containere modulare

Casă spațioasă alcătuită din 4 containere de 6 metri ceea ce face ca spațiul să pară amplu și deschiderea să fie mare. Are un living cu bucătărie de aproximativ 6 x 5 metri un dormitor cu spațiu generos, baie și un mic birou. Ferestrele largi fac din dormitor și living spații foarte bine luminate ceea ce te conectează mai mult cu natura.

Casa 4 containere modulare oferă un spațiu de locuit confortabil. Te poți bucura de priveliștea și liniștea din natură, și poți trăi o viață liniștită.

Casa 4 containere modulare.

Dacă nu ai timp să aștepți câțiva ani pentru finalizarea unei case de zidărie casele din containere sunt o variantă rapidă și mai ieftină. Suficient spațiu ca să te bucuri de confortul casei tale.  O casă luminoasă care oferă o priveliște minunată. O casă utilă și poate fi o variantă pentru casa de vacantă sau o soluție rapidă atunci când nu ai prea mult timp să aștepți.

Casele din container sunt o variantă ieftină și rapidă pentru case de vacanță. Uneori însă terenul greu accesibil pentru mașini mari poate fi o piedică pentru această variantă. Ai însă soluția de a construi case din panouri sandwich termoizolante direct pe teren.

Casa 4 containere modulare

Un comentariu la „Casa 4 containere modulare”

Lasă un răspuns